Handyman

Sommermånedene skal brukes effektivt, og etter to fantastiske ferieturer til Storbritannia og deretter Steigen, var det på tide å begynne å gjøre noe arbeid. Dette mener i alle fall min far, som har noen prosjekter på gang hjemme. I den forbindelse har jeg derfor blitt hyret inn som handyman.

Faren min skylder selvfølgelig på mamma for at han i det hele tatt har startet dette arbedet, men uansett har nå mine tjenester blitt etterspurt i forbindelse med å lekte ut og bordkle grunnmuren. Handy som jeg er, stiller jeg selvfølgelig opp og bidrar med all min kunnskap, erfaring og velutviklede ferdigheter på håndverksfronten. Disse ferdighetene har jeg utviklet gjennom år med relativt liten interesse for håndverksfaget. Det er ikke det at jeg ikke har sett verdien av å være nevenyttig. Det er bare det at det i grunn har vært så mye annet jeg heller har ville brukt tida mi på. 

Denne uka har det dermed vært bruk av kraftverktøy som vanlig skrumaskin/ drill, slagdrill og stikksag på timeplanen. Jeg har selvfølgelig brukt alle disse verktøyene før, men jeg er ikke akkurat utlært for å si det slik. I hvert fall ikke når det kommer til bruk av slikt utstyr når produktet er fasaden på et hus. Det er i grunnen ganske hyggelig arbeid, selv om det krever tid, flid og nøyaktighet.   

Det var greit å bore i muren. Det var imidlertid en helt annen utfordring å få enkelte av skruene til å ta tak etterpå. Resultatet ble bra, og lektene kom på plass utover dagen. Jeg merket imidlertid at teknikken min for bruk av drill ikke var så finslepen som den burde være. Heldigvis får jeg trene mer på dette i morgen.

På ettermiddagen i dag begynte det å likne noe, men det er fremdeles en del arbeid som gjenstår. I tillegg fortalte faren min meg at planen er å plassere en jacuzzi til høyre for muren på venstre side og i tillegg lage et overbygg over denne og inngansdøra til kjelleren. Dette kan jo bli ganske så fint tenker jeg.

Det blir spennende å se hva vi får gjort i morgen. Det ryktes at vi skal rive trappa på høyre side av bygget.

Hva er dine erfaringer med håndverksarbeid? Er du handy?

 

#blogg #manneblogg #handy #handyman #håndverk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

birgerfa

birgerfa

36, Sør-Varanger

Jeg heter Birger Fløtten Andreassen og kom til verden en novemberdag i 1980. Jeg er lærer og stortrives med dette. I mine øyne har jeg verdens beste jobb, og ville ikke byttet den med noe. Dagene mine går til jobb, trening og band. Her i bloggen vil dere få et innblikk i min hverdag, mine tanker, meninger, opplevelser og interesser.

Kategorier

Arkiv

hits