Om birgerfa

Hei! Mitt navn er Birger og jeg er en 36 år gammel mann fra Sør- Varanger kommune. Jeg bor og arbeider på Sandnes, cirka 10 kilometer fra Kirkenes, og har det i grunn ganske fint her. I mine øyne har jeg verdens viktigste yrke. Jeg er nemlig lærer i barneskolen og dette trives jeg svært godt med.

Blogging er ikke noe jeg har drevet så mye med, men jeg har hatt et par ulike blogger opp i gjennom årene. Jeg startet med å skrive noen leserinnlegg i noen aviser under lærernes arbeidstidsforhandlinger i 2014. Disse handlet primært om skole og lærernes arbeidstid. Jeg fikk god respons på disse og valgte å starte min egen blogg for å få meningene mine publisert. Lørdag 5. juli postet jeg dermed mitt første blogginnlegg på en annen plattform enn denne.

Med denne bloggen ønsker jeg å dele tankene mine med de som måtte ønske å lese dem. Hva jeg kommer til å skrive om er jeg litt usikker på enda, men det vil ikke bare handle om skole. Jeg kan ikke garantere at jeg kommer til å være så veldig aktiv, men jeg håper du finner det jeg skriver interessant nok til å stikke innom innimellom.

#birgerfa #blogg #manneblogg #personlig

2 kommentarer

Torunn

19.09.2017 kl.00:41

Koselig intro!

Ønsker deg en god natt :)

birgerfa

19.09.2017 kl.17:02

Torunn: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

birgerfa

birgerfa

36, Sør-Varanger

Jeg heter Birger Fløtten Andreassen og kom til verden en novemberdag i 1980. Jeg er lærer og stortrives med dette. I mine øyne har jeg verdens beste jobb, og ville ikke byttet den med noe. Dagene mine går til jobb, trening og band. Her i bloggen vil dere få et innblikk i min hverdag, mine tanker, meninger, opplevelser og interesser.

Kategorier

Arkiv

hits